Meer informatie:

De snelste, veiligste en effectiefste bestrijding
Wanneer u overlast heeft van wroetend ongedierte, en u wilt hier z.s.m. van af, dan is de Rodenator® het meest snelle, veilige en effectieve apparaat. De Rodenator® is uitermate geschikt om te worden toegepast in de landbouw-, tuinbouw- en groen sector.

Toepasingen waar u aan kunt denken zijn: bescherming van dijken, gewassen, boomgaarden, wijngaarden, boerderijen, golfbanen, etc. Via de onderstaande informatie kunt u meer te weten komen over het hoe en wat van de Rodenator.   

Uitermate geschikt als biologische bestrijding
Biologische telers hebben de prestaties van de Rodenator® bestempeld als het enige effectieve apparaat dat verkrijgbaar is om de schade door ondergrondse dieren te beperken zonder het gebruik van vergif. De Rodenator® is dus niet alleen economisch maar ook milieuvriendelijk.

De werkwijze van de Rodenator
Geduldig lokken, vangen of vergassen op de traditionele wijze is niet langer noodzakelijk. De Rodenator® producten maken gebruik van een gekalibreerd mengsel van zuurstof en propaan dat zorgvuldig wordt geïnjecteerd in het tunnelnetwerk van het dier. Een ingebouwde, zelf regulerende ontsteking doet het gasmengsel ontploffen en creëert een ogenblikkelijke ondergrondse schokgolf dat het dier onmiddelijk doodt. Het beoogde dier is direct en op humane wijze bestreden, alsmede het tunnelnetwerk. Dit helpt tevens herbevolking voorkomen.

Snel, effectief en kostenbesparend
De Rodenator® is een offensieve aanpak van ongediertebestrijding dat snelle en effectieve resultaten oplevert, terwijl kosten worden bespaard. Ons systeem helpt de gebruiker het ongedierte aan te pakken zonder in aanraking te komen met gif of dierlijke overschotten. Geen chemicaliën blijven achter in de grond. Wat resteert, is een veilig en biologisch afbreekbaar onderdeel van de voedselketen. Rodenator® producten zijn wereldwijd effectief bewezen voor de bestrijding van mollen, (woel)muizen, (woel) ratten en andere ondergrondse plagen.

Samenvatting Rapport
Evaluatie werkzaamheid Rodenator ter bestrijding van de bruine rat. 

PDF Rapport
PDF Rapport

Betrouwbaar en milieuvriendelijk
Bedwing wroetend ongedierte met een apparaat dat zeer effectief, betrouwbaar en milieuvriendelijk is bewezen. Het Rodenator® bestrijdingsysteem stelt u in staat om de controle over uw grondbezit terug te vorderen en de strijd tegen wroetend en schadelijk ongedierte te winnen.

Uniek in de markt
In tegenstelling tot de bedrijven die hebben getracht om onze producten te imiteren is de Rodenator® onderworpen aan diverse tests en geschikt bevonden door diverse nationale en internationale bedrijven en organisaties. Deze onderzoeken presenteren overweldigende resultaten in vergelijking met soortgelijke apparaten en technieken in de markt.